Harflerden Umuda eTwinning Projemiz Başlıyor

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ayşe Sağlam'ın yazdığı ve kuruculuğunu yaptığı ''Harflerden Umuda'' isimli eTwinning projemiz Ekim ayında başlıyor.

04.10.2019 264

''Harflerden Umuda'' isimli proje, kitap okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini yaygınlaştırmak amacıyla hazırlanan bir projedir. Öğrencilerin anlama ve anlatma kabiliyetlerini, hayal güçlerini geliştirmeyi hedefler. Gelişen teknolojinin yararlı yönlerini kullanarak akranları ile işbirliği yapacakları, hayal kuracakları; hayallerini, düşüncelerini ve isteklerini sözlü ve yazılı olarak geliştirebilecekleri etkinlikler içerir.

Proje sonucunda, projeye katılan okullarla beraber hazırlanacak olan e kitaplar ortaya çıkarılacaktır. Okuma kültürünün yerleşmesi ve yaygınlaştırılması, Türkçeyi doğru ve etkili kullanma becerisi, öğrencilerin hayal güçlerinin ve işbirliği kabiliyetlerinin geliştirilmesi de beklenen sonuçlar arasındadır.

04-10-2019