BATMAN / MERKEZ - Borsa İstanbul Pazaryeri Ortaokulu

Okul Spor Faaliyetleri Halk Oyunları Spor Dalında 3.lük Elde Ettik

Okulumuzun Halk Oyunları Ekibi, Okul Spor Faaliyetleri Halk Oyunları Spor Dalı kapsamında ilimizde düzenlenen yarışmada üçüncülük elde etti. Ekip, gösterdikleri performansla jüri üyelerinden olumlu tepkiler aldı ve izleyicilerden büyük beğeni topladı. Yarışmada birçok farklı okuldan takımlar yer aldı ve rekabet oldukça yüksekti. Ancak, Okulumuzun Halk Oyunları Ekibi, yoğun çalışmalarının meyvesini toplayarak üçüncülük elde etmeyi başardı. Ekibimiz, bu başarıyı elde etmek için uzun saatler boyunca çalıştı ve emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyor. Bu başarı, okulumuzun kültür ve sanat alanındaki başarılarına bir yenisini ekliyor ve gurur duyuyoruz. Başarılarının daim olmasını olmasını diliyoruz.

21-03-2023

Yayın: 20.03.2023 - Güncelleme: 21.03.2023 08:31 - Görüntülenme: 73