Şbt

Bizi derinden sarsan 6 Şubat depremlerini anmak ve deprem farkındalığını arttırmak için okulumuzda bazı etkinlikler yapıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerin aktif katılımını sağlanarak  uygulamalı olarak deprem süreci üzerinde duruldu.  Deprem öncesi , deprem anı ve deprem sonrası yapılacakalara dair öğrencilere çeşitli bilgiler verildi. Deprem sonrasındaki süreçte psikososyal destek ve psikolojik sağlamlığın önemine dair bilgiler verildi.

Şbt

"6 Şubat'ın yankısı hala içimizde. Ancak umutla dolu yüreklerimizle, birlik ve dayanışma ile aydınlatacağız geleceğimizi."

"Depremin izleri hala toprakta, ama bizim kararlılığımız da öyle. Bugün acılarımızı ilk günkü gibi taze tutarak geleceği inşa etmek için bir araya gelme günü."

Kas

20 Kasım "Dünya Çocuk Hakları Günü" sebebiyle gönüllü olan öğrencilerimizle beraber farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz!

Ekm

Okulumuzda TBM ( Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı) kapsamındaki okumalarımız ve küçük grup çalışması şeklindeki eğitimlerimiz geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da devam ediyor.

Tem

Okulumuz Türkçe öğretmeni Medeni ÖĞÜT, okur yazar buluşmaları kapsamında Kürtçe diline çevrirdiği Suç ve Ceza isimli eseri hakkında öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Eserin çevirisinde emeği geçen Medeni ÖĞÜT'e teşekkür eder, öğrencilerimizin edebiyat ve dil alanındaki farkındalıklarının artmasına katkı sağlayan bu değerli etkinliğin fotoğrafını paylaşıyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencisi Fırat MAĞAÇ Küçükler Judo Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı ve Türkiye birincisi oldu! Okulumuz adına gurur kaynağı olan bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen sporcu ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Okul Müdürümüz Abdulselam LALE öğrencimizin başarısından okul olarak büyük gurur yaşadıklarını dile getirip öğrencimize çanta hediye etti. Öğrencimizi bu büyük başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz."

Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında başarılı öğrencilerimize plaket verildi. Okulumuzda yılın öğretmeni seçilen Serdar PEKGÜL'e plaket Okul Müdürümüz Abdulselam Lale tarafından verildi. Ayrıca okul müdürümüz mezun olan öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı mezunlarımız için Batman Barosu Hizmet Binası AV. Tahir ELÇİ konferans salonununda mezuniyet etkinliği düzenlendi. Mezun olan tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.
Ayrıca Mezuniyet Etkinliğimiz için öğrencilerinize yer tahsis eden Batman Barosu yönetimini ve Batman Baro Başkanı Erkan ŞENSES' e okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun sevilen müdürü Abdulselam LALE, ve Müdür Yardımcımiz Aziz DEMİR okulumuzdan ayrılmaya hazırlanıyor. Kendileri ile geçirdiğimiz güzel zamanların ardından, öğretmenlerimiz tarafından bir veda pastası etkinliği düzenledik.

Etkinlikte, öğretmenlerimiz, okulumuzda geçirdiği zaman boyunca yaptıkları çalışmaları ve başarıları tanıtan bir konuşma yaptılar. Ayrıca, Abdulselam LALE'ye, okulumuzda geçirdiği zaman boyunca yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.   Abdulselam LALE de etkinlikte yaptığı konuşmada, okulumuzda geçirdiği zamanın kendisi için unutulmaz olduğunu ve öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.   Bu veda pastası etkinliği, okulumuzda birlikte geçirdiğimiz zamanı kutlamak Abdulselam LALE ve Aziz DEMİR 'e teşekkür etmek için güzel bir fırsat oldu. Kendilerine bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Pazaryeri Ortaokulu ailesi olarak yoğun geçen 2022 - 2023 Eğitim öğretim yılını Geleneksel Dönem Sonu Kahvaltı etkinliği ile sonlandırdık. Etkinliğe katılan pazaryeri Ortaokulu ailesine teşekkür ederiz.

Haz

Liselere Giriş Sınavı öncesi sınava girecek öğrencilerimizle Kıra Dağı Mesire Alanına gezi düzenledik.Dönüşte okulda son motivasyon konuşmalarımızı yaptık.Emek veren tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimize sınavda başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuzda yapılan sınıflar arası futbol turnuvasında turnuvayı kazanan sınıflara madalyalari Okul Müdürümüz Abdulaselam Lale tarafından verildi. Kazan Sınıfları Okul İdaresi olarak tebrik ediyoruz.