İMKB Pazaryeri Ortaokulu

Vizyon: “İçinde bulunduğumuz çevrenin ekonomik,sosyal ve kültürel durumunu göz önünde bulundurarak; bilgili, toplum sorunlarına duyarlı,ahlaklı ve demokrasiyi özümsemiş bireylerin yetiştiği bir kurum olmak.”

Misyon: "Her öğrencimize iyi bir vatandaş olması için gerekli temel bilgi ve becerileri kazandırmak. Görev ve sorumluluklarının bilincinde ,yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık; Araştırmacı ve sorgulayıcı, sosyal ilişkileri güçlü, saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı;İnsanların erdemlerini önemseyen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı sorumlu;Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek.”

Başarılar: BAŞARILARIMIZ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Saatler: 06:40 - 18:10
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futbol, Hentbol, Badminton, Atletizm, Satranç, Halk Oyunları kursları yapılmaktadır. Turnuvalara bu branşlardan katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz TÜBİTAK Bilim Fuarı´na katılım sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning Proje çalışmaları yapılmaktadır.

Telefon - 04882136778

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://batmanpazaryerioo.meb.k12.tr

Adres - Pazaryeri Mahallesi 2727.Sokak No3 Merkez / BATMAN

Kimya Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1

Yerleşim Yeri - 5170 metrekare üzerine kurulmuş olan okulumuzun bahçesinde yeşil alan,futbol,basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır.Okulumuzun bahçesini çevreleyen ihata duvarı beton duvar ve üzeri demir korkuluklu vaziyette bulunmaktadır.

Adres - Pazaryeri Mahallesi 2727.Sokak No3 Merkez / BATMAN

Ulaşım Şehiriçi araçları ile. Kırmızı başlığın güzargahına yakın, Pazaryeri dolmuşlarının güzergahı üzerinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez