Borsa İstanbul Pazaryeri Ortaokulu

Pazaryeri Mahallesi 2731.Sokak No 6 Merkez / BATMAN
Vizyon
“İçinde bulunduğumuz çevrenin ekonomik,sosyal ve kültürel durumunu göz önünde bulundurarak; bilgili, toplum sorunlarına duyarlı,ahlaklı ve demokrasiyi özümsemiş bireylerin yetiştiği bir kurum olmak.”
Misyon
"Her öğrencimize iyi bir vatandaş olması için gerekli temel bilgi ve becerileri kazandırmak. Görev ve sorumluluklarının bilincinde ,yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık; Araştırmacı ve sorgulayıcı, sosyal ilişkileri güçlü, saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı;İnsanların erdemlerini önemseyen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı sorumlu;Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek.”
Ulaşım
Şehiriçi araçları ile. Kırmızı başlığın güzargahına yakın, Pazaryeri dolmuşlarının güzergahı üzerinde.
Servis hizmetimiz bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
5170 metrekare üzerine kurulmuş olan okulumuzun bahçesinde yeşil alan,futbol,basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır.Okulumuzun bahçesini çevreleyen ihata duvarı beton duvar ve üzeri demir korkuluklu vaziyette bulunmaktadır.
Merkez
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Futbol, Hentbol, Badminton, Atletizm, Satranç, Halk Oyunları kursları yapılmaktadır. Turnuvalara bu branşlardan katılım sağlanmaktadır.
Okulumuz TÜBİTAK Bilim Fuarı´na katılım sağlamaktadır.
Okulumuzda eTwinning Proje çalışmaları yapılmaktadır.