T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BATMAN / MERKEZ - Borsa İstanbul Pazaryeri Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Batman

Haz

KURUMSAL KİMLİĞİMİZ

Mrt

Okulumuzun Halk Oyunları Ekibi, Okul Spor Faaliyetleri Halk Oyunları Spor Dalı kapsamında ilimizde düzenlenen yarışmada üçüncülük elde etti.

Mrt

"Şehrimi Batman Projesi" kapsamında, öğrencilerimizle birlikte Batman Müzesi'ni ziyaret etme fırsatı bulduk.

Mrt

Batman Valisi ve İl Milli Eğitim Müdürü, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle buluştu.

Sayın Valimiz Ahmet TURHAN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz, Sayın Mahmut KURTARAN okulumuzda gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerini yakından inceledi ve öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet etti. Öğrencilerimiz, kendilerine yöneltilen sorulara içtenlikle cevaplar vererek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Bu ziyaret, öğrencilerimiz için büyük bir fırsat oldu. Öğrencilerimiz, vali ve il milli eğitim müdürünün ziyareti sayesinde, çalışmalarının ne kadar önemli ve değerli olduğunu bir kez daha fark ettiler. Ayrıca, bu ziyaret sayesinde öğrencilerimiz, kendi şehirlerindeki önemli kişilerle tanışarak, onların deneyimlerinden yararlanma şansını da elde ettiler.

 

Okulumuz, ziyaretten dolayı büyük mutluluk duydu ve  Sayın valimiz ve il milli eğitim müdürümüze teşekkür etmek istiyoruz. Bu tür ziyaretler, öğrencilerimizin motivasyonunu arttırarak, eğitim kalitemizi yükseltmeye yardımcı oluyor.

Nis

İMKB Pazaryeri Ortaokulu 2005 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası tarafından yaptırılmıştır.